Aplikacja Bodywel M275 Mtb Ebike czarna 2.jpg

Co to jest jouw stijl w de stad? Przeanalizuj rower górski van de Bodywel M275 elektrische voor vrouwen

Duik diep in de weld van off-road opwinding en efficiënt forenzen met de Bodywel® M275 rower górski elektryczny voor vrouwen. Dit toppunt van elektrische fietsinnovatie biedt ongeëvenaarde vrijheid, prestaties en uithoudingsvermogen, waardoor het een ideale keuze is voor avonturiers en milieubewuste forenzen.

Ongeëvenaarde Batterijprestaties voor Eindeloze Reizen
Elektryczny rower górski M275 zapewnia akumulator litowy 36 V 15,6 Ah, który można podłączyć do samochodu dostawczego maximaal 120KM na jednym ładowaniu w biedzie. Deze indrukwekkende prestatie wordt bereikt drzwi het gebruik van cellen met hoge dichtheid die meer vermogen opslaan in een Compacte vorm, waardoor langere reizen Moglijk zijn zonder de zorg voor częste opladen. Het geïntegreerde display is een informatiehub, die alles presenteert van Batteryijniveaus tot afgelegde afstand, snelheid en meer, zodat rijders hun reis met vertrouwen en precisie kunnen beheren.

Opwindende Kracht Ontmoet Moeiteloze Snelheid
W rowerze górskim M275 elektrisch ligt een 250W motoreduktor z piastą, a także krachtpatser die topprestaties leftt zonder de luzem. Deze motor handlet een snelle acceleratie en een maximale snelheid van 25 km/u, waardoor je zowel drzwi szlaki als stedelijke landschappen kunt suizen. Zijn efficiëntie ligt niet alleen in snelheid maar ook in energieverbruik, slim energie trekkend om het bereik van de fiets te verlengen. Of je nu steile heuvels beklimt of op vlak terrein cruist, de spójne koppeluitvoer van de motor garandeert een soepele en responsieve rit.

Ergonomisch Ontwerp voor Ongeëvenaard Rijcomfort
Rijcomfort jest van het grootste belang in het ontwerp van de M275 mountainbike elektrisch. Het fietsframe biedt plaats aan een verstelbaar zadel en stuur, geschikt voor rijders van verschillende longtes, van 160 tot 200 cm. Het op maat gemaakte ontwerp zorgt voor een ergonomische houding, vermindert vermoeidheid en maakt langere, plezierigere ritten mogelijk. De 27,5*2,35 inch banden zijn een bewijs van de aanpasbaarheid van deze fiets, en bieden voldoende demping en tractie op verschillende oppervlakken, van stedelijke bestrating tot losse grindpaden. Bovendien beschikt de voorvork over een schokdemper met een vergrendelingsmechanisme, waardoor rijders de vering aan het terrein kunnen aanpassen, de Impact van hobbels verminderen en de algehele stabiliteit verbeteren.

Bodywel M275 Amazon (5)
Bodywel M275

Verbeterde Veiligheidsmaatregelen en Gecertificeerde Kwaliteit
Elektryczny rower górski M275 zapewnia ulgi w ruchu drogowym. Het is uitgerust met een holdere koplamp en achterlicht om zichtbaarheid bij weinig licht te garanderen, een essentiële functie voor zowel trailrijden als stedelijk forenzen. Het remsysteem van de fiets omvat responsieve en gemakkelijk te bedienen hydraulische remmen die betrouwbare stopkracht bieden in alle weersomstandigheden. Naleving van de UKCA EN15194 normen getuigt van de construction van de fiets, waardoor deze voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Deze certyfikujący stelt rijders gerust nad de naleving van de fiets met Europese regelgeving, waardoor het een betrouwbaar vervoermiddel is.

De M275 rower górski elektrisch gaat niet alleen over het Leveren Van Prestaties en Comfort; het legt ook de hoogste prioriteit bij de veiligheid van zijn rijders. Van schemacie paden tot mistige ochtendtrails, zichtbaarheid jest niezbędny, a aarom to M275 z uchwytem, energooszczędne lampy LED i achterlichten. Deze lichten zijn ontworpen om drzwi omstandigheden met lage zichtbaarheid heen te snijden, zodat je drzwi anderen wordt gezien en het pad voor je duidelijk kunt zien. Ze fungeren ook als valide veiligheidsfuncties in stedelijke omgevingen, waarschuwend voor voetgangers en voertuigen voor je aanwezigheid, waardoor het risico op ongelukken wordt verminderd.

Het remsysteem op de M275 mountainbike elektrisch to andere hoeksteen van zijn veiligheidskader. Bestaande uit responsieve, gemakkelijk te gebruiken remmen, biedt het systeem betrouwbare stopkracht binnen handbereik. De fiets maakt gebruik van hydraulische schijfremmen, bekend om hun superieure prestaties ten opzichte van mechanische remmen, vooral in ongunstige weersomstandigheden. Ze bieden een spójne remgevoel en vereisen minder kracht om te activeren, wat betekent dat je sneller en soepeler tot stilstand kunt komen, zonder de schokkerige stop die geassocieerd wordt met andere systemen. Deze responsiviteit to essentieel bij het navigeren drzwi de onvoorspelbare elementen van off-road fietsen of het dynamische landschap van stedelijke omgevingen.

Naast de Operationele veiligheidsfuncties voldoet de M275 aan strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen zoals rozległe drzwi z certyfikatem UKCA EN15194. Deze certificering to een rigoureuze beoordeling die ervoor zorgt dat elektrische fietsen voldoen aan hoge normen van constructie, duurzaamheid en elektrische veiligheid. Door te voldoen aan deze regelgeving biedt de M275 mountainbike elektrisch niet alleen gemoedsrust wat betreft de bouwkwaliteit maar zorgt ook voor zijn wettelijke naleving voor gebruik na europejskim rynku. Deze naleving is niet slechts een uzasadni van regelgeving volgen, maar is indicatief voor de betrouwbaarheid van de fiets en de toewijding van de fabrikant aan rijdersveiligheid.

Aplikacja Bodywel M275 Mtb Ebike czarna 2.jpg
Rower elektryczny Bodywel M275 Mtb

W istocie jest to rower górski M275 elektrisch gebouwd, który nie zawiera wszystkich ekscytacji, może być używany przez beschermen. Zijn geïntegreerde veiligheidsfuncties, responsieve bedieningselementen en naleving van erkende veiligheidsnormen westigen het gezamenlijk als een betrouwbare keuze voor rijders die de hoogste niveaus van veiligheid en kwaliteitsborging eisen. Of het nu gaat om de holdere verlichting van het pad voor je, het vertrouwen van sterke remmen in je handen, of de kennis dat je fiets voldoet aan gerespecteerde veiligheidscertificeringen, de M275 mountainbike elektrisch stelt je in staat je te concentreren op het plezier van de rit, veilig in de wetenschap dat je veiligheid to gewaarborgd.

Een Harmonieuze Samensmelting van Technologie en Natuur
Rower górski M275 elektrisch to więcej niż tylko elektrische fiets – jest to harmonieuze samensmelting van geavanceerde technology en een passie voor de natuur. Het staat als een baken voor duurzaam reizen, vermindert de koolstofvoetafdruk terwijl het de opwinding en vrijheid van mountainbiken leftt. Het is ontworpen om niet alleen landschappen te Doorkruisen, maar ook om rijders aan te moedigen een diepere verbinding met hun omgeving aan te gaan. Met de zekerheid van Bodywel's kwaliteitsgarantie kunnen rijders aan hun reizen Beginnen wetende dat ze een betrouwbare, robuuste en opwindende rit hebben die wettelijk in overeenstemming jest en klaar om de różnorodne terreinen van Europa te verkennen.

Met de M275 mountainbike elektrisch voor vrouwen roept de grote buitenlucht met nieuwe paden om te veroveren en Horizonten om na te jagen. Het nodigt je uit om de grenzen van avontuur en duurzaamheid te herdefiniëren, allemaal op twee wielen. Omarm de toekomst van rijden met de M275 mountainbike elektrisch, je vertrouwde metgezel in de zoektocht naar topprestaties en mieuvriendelijke verkenning.